top of page

Perheet

Suomalaisen yhteiskunnan perusyksikkö on perhe, jonka muodostaa isä, äiti ja heidän lapsensa. Tätä perinteistä perhekäsitystä yritetään murtaa vihervasemmiston taholta. Tämä on vaarallinen kehityssuunta, sillä horjutettaessa näin perustavanlaatuista tukipilaria, asetetaan koko yhteiskunnan tulevaisuus vaakalaudalle.

Suomalaisten syntyvyys on saatava nousuun. Samaan aikaan, kun otamme vastaan huomattavia määriä maahanmuuttajia, jotka saavat paljon lapsia, suomalaisten lisääntyminen vain pienenee. Maahanmuuttajataustaisilla perheillä ei ole tahtoa puolustaa Suomen perinteitä, kieltä tai sen puolin rajojakaan. Suomalaisista ei saa tulla vähemmistö omassa maassaan.

Suomen tulee tukea perheen perustamista muun muassa pienentämällä vanhempien ansiotuloverotusta lapsimäärän kasvaessa. Lisäksi tarvitaan suurempi kulttuurillinen muutos niin mediassa kuin opetussuunnitelmassakin. Pariutuminen ja perheen perustaminen on näytettävä tavoiteltavana ja houkuttelevana polkuna nuorille. 

Yksilökeskeisestä yhteiskunnasta on siirryttävä kohti yhteisöllistä yhteiskuntaa, jossa luonnolliset yhteisöt kuten perhe, suku ja kansa, ovat suuressa arvossa. Mitä enemmän nämä luonnolliset yhteisöt on menettäneet merkitystään, sitä enemmän yksinäisyys ja pahoinvointi ovat lisääntyneet.

Varhaiskasvatuksessa on tunnustettava biologiset faktat siitä, että sukupuolia on vain kaksi, marginaalisia poikkeuksia lukuunottamatta. Tytöt on kasvatettava tyttöinä ja pojat poikina.

bottom of page