Eurovaaliehdokas

Suomea ei puolusta eurooppalaiset. Minä puolustan.
Itsenäisyyden menettäminen

Euroopan unioni kulkee kokoajan kohti liittovaltiota.
Jo nyt iso osa lainsäädännöstämme tulee pakottavana unionilta ja suunta ei ole muuttumassa. 

Direktiivit, jotka säätelevät Suomenkin lainsäädäntöä, syövät suomalaisten vaikutusmahdollisuuksia kotimaan asioihin. Suomalaiset tietävät parhaiten, mikä on Suomen etu, eivät muut Euroopan unionin jäsenvaltiot.

Globalistien pyrkimykset tuhota kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeutta ja ennen pitkää kieltä ja kulttuuria, on surullisia ja tälläiset pyrkimykset pitää pysäyttää. Jos haluamme pysyä jatkossakin itsenäisenä valtiona, on tärkeää, että valitut MEPit ajavat vain Suomen etua ja lopettavat eurostoliitosta haaveilun.

Kansallismieliset valtaan Euroopassa

 

Heikentynyt turvallisuus lukuisten terrori-iskujen ja pakolaistulvan myötä, eurokriisi ja huonosti johdettu EU on saanut ympäri Eurooppaa kansallismieliset puolueet valtaan. 

Iso-Britannian EU-ero eli brexit on esimerkki siitä, miten ihmisille alkaa riittämään huono EU-politiikka. Kuitenkin niin kauan, kun Suomi kuuluu Euroopan unioniin, tarvitsemme sinne kansallismielisiä ja isänmaallisia päättäjiä.

Suomen on otettava mallia kansallismielisistä Unkarista ja Puolasta, jotka ajavat unionin sisälläkin omaa etuaan Brysselin sanelupolitiikasta välittämättä. EU kulkee vähitellen kohti vääjäämätöntä tuhoaan. Odotettavissa on, että uusia jäsenvaltioita lähtee unionista. Suomen on oltava ajoissa lähtevien joukossa, eikä jäätävä sammuttamaan valoja ja maksamaan laskuja.

 

Maa.

Rajatarkastukset on palautettava Euroopan Unionin sisärajoille. On turvallisuuden kannalta kriittistä, että rajakontrolli palautetaan. Rajavalvonta auttaa ehkäisemään terrorismia ja kitkemään rikollisuutta.

Dublinin sopimuksen noudattamatta jättäminen ja surkea ulkorajavalvonta on tehnyt Euroopasta entistä haavoittuvaisemman. Esimerkiksi Ruotsi on viisveisannut Dublinin sopimuksesta ja maksanut turvapaikkaturistien junaliputkin Suomeen.

Suomen täytyy ajatella ensisijaisesti oman maan turvallisuutta ja jos se tarkoittaa sopimuksista irtaantumista, se on tehtävä - olipa sitten kyseessä pakolaissopimukset tai Ottawan jalkaväkimiinat kieltävä sopimus.

Suomen tulisi tarkastella kriittisesti EU:n kanssa solmimiaan sopimuksia sekä suhtautua nuivasti EU:n asettamaan lainsäädäntöön. Vaikka osa direktiiveistä voisi olla hyviäkin, on periaatteellisesti väärin, että Suomeakin koskeva lainsäädäntö valmistellaan jossain muualla kuin Suomessa.

Talous.

Suomen talous ei saa kärsiä muiden EU:n jäsenmaiden toimien takia. 

On kestämätöntä, että etenkin Etelä-Euroopan jäsenvaltiot hoitavat huonosti talouttaan ja siitä maksaa suomalaiset veronmaksajat tukipakettien muodossa. 

Suomalaisten veronmaksajien rahat pitää käyttää vain ja ainoastaan Suomen ja suomalaisten hyväksi. Ei kreikkalaisten tai pakolaisten.

Suomen jäsenmaksuja on pienennettävä. ​

Suomi on tällä hetkellä yksi niin sanotuista nettomaksajista jäsenmaksujen suhteen. Tämä tarkoittaa sitä, että maksamme EU:lle enemmän rahaa kuin saamme sieltä takaisin. Käytännössä rahoitamme mm. muiden jäsenvaltioiden itsekkään politiikan jäsenmaksujen muodossa.

Tuki.

Jyrkkä ei EU-armeijalle. Suomen on jatkettava yleiseen asevelvollisuuteen pohjautuvaa kansallista puolustusta. 

Esimerkiksi Saksassa, Hollannissa ja Belgiassa maanpuolustustahto on todella matala. Jos saksalalaiset eivät halua puolustaa edes omaa maataan, miksi he puolustaisivat Suomeakaan?

Suomelle ainoa sotilaallinen uhka on Venäjä. Suomen ei tule ikinä ajaa puolustustaan alas. Vanhan viisauden mukaan jokaisessa maassa on aina armeija - oma tai vieras. Aseisiin vastataan aseilla. Siinä vaiheessa kun venäläiset sotilaat tulevat rajan yli, vastataan reilulla lyijyannoksella.  

Euroopan unionin asedirektiivillä rajoitetaan oleellisesti reserviläistoimintaa.

Reserviläistoiminta on oleellista maanpuolustuksen kannalta, sillä Puolustusvoimilla ei ole resursseja ylläpitää vastaavaa osaavaa reserviä ilman vapaaehtoistoimintaa.

Omavaraisuus on huoltovarmuuskysymys. Ruoan ja maatalouden tuotantoa ei voi siirtää täysin kaupankäynnin ehdoille, sillä kriisitilanteen sattuessa Suomen pitää pystyä tuottamaan erityisesti oma ruokansa. 

Ota yhteyttä!

Kaupunginvaltuutettu, Joensuu

asseri.kinnunen@jns.fi

045 120 2482

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Perussuomalaiset Nuoret

asseri.kinnunen@ps-nuoret.fi

040 098 8960

Europarlamenttivaalit

Jessica Vahtera (kampanjapäällikkö)

jessicavahtera@gmail.com

044 995 4284

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon